BAYBURT / MERKEZ - Sancaktepe İlkokulu

Sancaktepe İlkokulu

SANCAKTEPE KÖYÜ ÇATILAR MEVKİİ NO 18 MERKEZ / BAYBURT
Vizyon
Bayburt Sancaktepe İlkokulu olarak; İstiyoruz ki okulumuzda herkes kendi yeteneklerini ortaya çıkarma gayreti içinde olsun. Bu amaca ulaşmada azimli olsun. Güçlüklerle mücadele ederken yılmasın. İstiyoruz ki okulumuzun kapısından kin, nefret, cehalet ve isteksizlik girdiğinde kendine uygun arkadaş ve ortam bulamasın. Dışarıya çıkarken kin ve nefret; sevgiye, cehalet; bilgiye, isteksizlik; arzuya, umutsuzluk; umuda dönüşsün.
Misyon
Bayburt Sancaktepe İlkokulu olarak biz; tüm yetersizliklere rağmen el birliği yapmış, genç, dinamik, aralarında sıcak ve samimi bir ilişki bulunan eğitim ordusunun birer neferi olarak; yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımızı bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
kalorifer
Servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Sancaktepe Köyü Merkez BAYBURT
Bayburt İl merkezine 23 km uzaklıktadır.